Regala el carnet de la biblioteca

El mes d’abril és, tradicionalment, el mes dels llibres. No perquè es llegeixi més que la resta de mesos o perquè s’inaugurin més llibreries als nostres barris o pobles. El mes d’abril és el mes del llibre perquè tenim Sant Jordi, el dia del llibre i de la rosa.

És un mes on la immensa majoria dels catalans compren, com a mínim, un llibre per algú que estimen. I és que regalar llibres és un acte d’amor immens. Regalar un llibre és oferir l’oportunitat de descobrir móns, de llegir històries de personatges increïbles, d’emmirallar-nos en situacions semblants a les que hem viscut nosaltres…

I si enlloc de regalar un llibre, poguéssim regalar-ne milers? I a sobre, de forma gratuïta! Increïble oi? Però possible! Només cal que regaleu el carnet d’una biblioteca pública de Catalunya i estareu regalant milers i milers de llibres a les persones que us estimeu.

Regalar el carnet de la biblioteca a algú és d’allò més fàcil: vine a Can Coromines i t’expliquem com fer-ho.

Aquest és el nostre Tip de lectura d’aquest mes: regala el carnet. Si ho fas, afavoriràs que hi hagi llibres a casa durant cada dia de l’any… i de forma gratuïta!

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar